Gebakverkoop

 

Hoe het ontstond…

Twee zussen met Oostenrijkse achtergrond ontdekten een creatieve mogelijkheid: Voor het goede doel ambachtelijke taarten met een Oostenrijks tintje bakken. Speciale taartenflyers werden ontworpen en daarbij de niet te vergeten de spreekwoordelijke mond-tot-mondreclame.

Vrijwilligers maken deze ambachtelijke taarten en zetten zich op deze wijze in om kansarme kinderen en jonge mensen uit Zuidoost-Azië de mogelijkheid te geven een schoolopleiding en/of studie te volgen. Bovendien worden twee kindertehuizen in Noord-Thailand financieel ondersteund. Het is schitterend om te zien hoe je op deze manier mensen daadkrachtig kunt ondersteunen.

Inmiddels is het ambachtelijke Oostenrijkse assortiment uitgebreid met o.a. muffins en tulbanden, en het verzorgen van een ‘high tea’.

 

Wie ondersteunt eigenlijk deze mogelijkheid?

Dit zijn particulieren uit de regio Amerongen (tot Rhenen, Doorn en Veenendaal toe), die gebak bestellen voor verjaardagsfeestjes en jubilea. Daarnaast ook organisaties van verschillende achtergronden, zoals een HBO-opleiding in de regio, fysiotherapeuten, scholen, etc.

 

Wat kan Stichting Aroon u aanbieden?

High tea, taartenbuffet, muffinbuffet, diverse taarten, zoals b.v. Schwarzwälder Kirsch’, Baisertaart, Leventiner, kwark/slagroom en vruchtentaart, een verjaardagstaart inclusief foto, een geboortetaart of een notentaart (Linzer Torte) en niet te vergeten de bekende Oostenrijkse ‘Sachertorte’. Ook kunnen we bij u een workshop verzorgen (vanaf vijf personen). De taarten worden gebakken in Amerongen.

 

Winterfair Amerongen

Jaarlijks staan we op een zaterdag in november met een stand op de Winterfair in Amerongen met zelfgebakken kerststollen, kerstkoekjes, kersttaartjes in kerstverpakking en verschillende tulband-in-kerstvormen etc.

Wilt u ook een taart of een taartenbuffet bestellen? Graag uiterlijk een week van tevoren even een telefoontje naar 0343-754387 of een mailtje aan taart@stichtingaroon.nl

 

Jij gebak, zij een vak

Vanuit Stichting Aroon worden taarten gebakken ten gunste van de verschillende projecten die wij ondersteunen. Lees meer...

Rekeningnummer

NL59 INGB 0005 0557 62

t.n.v. Stichting Aroon

meer over doneren

Steunen als…