Wintermarkt zorgcentrum Elim

WINTERMARKT ZORGCENTRUM ELIM te Amerongen

Op woensdagmiddag 20 november a.s. openen zich weer de deuren van de Orangerie in het zorgcentrum ELIM. Ook dit jaar is er weer een wintermarkt, georganiseerd door vele vrijwilligers. Stichting Aroon staat er  met een kraam met allerlei ambachtelijke lekkernijen voor jong en oud. Heerlijke gevulde speculaas, Zwitserse en Oostenrijkse notentaartjes, tulbanden etc. U kunt ook het gewicht van een taart raden. Wordt het juiste gewicht niet geraden, dan krijgt degene de taart, die het er meest dichtbij komt. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jij gebak, zij een vak

Vanuit Stichting Aroon worden taarten gebakken ten gunste van de verschillende projecten die wij ondersteunen. Lees meer...

Rekeningnummer

NL59 INGB 0005 0557 62

t.n.v. Stichting Aroon

meer over doneren

Steunen als…